Κάποιες συνταγές μας βγάζουν ασπροπρόσωπους και αυτή εδώ για τα πιο νόστιμα και αφράτα κεφτεδάκια σίγουρα θα γίνει από τις αγαπημένες σου! Απλά συστατικά που όμως δίνουν απίστευτη γεύση στον κιμά και αναδεικνύουν τη γεμάτη γεύση του.
Ακολούθησε τη συνταγή και μαγείρεψε τα πιο τέλεια κεφτεδάκια για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μπορείς να φτιάξεις με αυτά μπέργκερ, τορτίγιες ή κρέπες με κεφτεδάκια και ότι άλλο εσύ θέλεις.
Η πιο εύκολη συνταγή για νόστιμα και αφράτα κεφτεδάκια!
Υλικά:
- Μισό κιλό μοσχαρίσιο κιμά
- 2 κουτ. σούπας σάλτσα ντομάτα
- 2-3 φέτες ψωμί μουλιασμένες σε λίγο γάλα
- 1/2 κουτ. γλ. κανέλα
- 1 κουτ. γλ. κύμινο
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 1/2 κουτ. γλ. ρίγανη
- 1 αυγό
- 1/2 κουτ. ζάχαρη
- πάπρικα γλυκιά
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό
- αλάτι
- αλεύρι γ.ο.χ.
Πως το κάνεις
Αναμειγνύεις τον κιμά με το αυγό και το ψωμί.
Έπειτα ρίχνεις την ντομάτα, το κρεμμύδι και όλα τα μπαχαρικά-μυρωδικά.
Φτιάχνεις έτσι ένα αφράτο μείγμα. Σε ένα πιατάκι ή μπολ βάζεις αλεύρι.
Μπορείς να δεις επίσης Πανεύκολη αγιορείτικη συνταγή για πατατοκεφτέδες!
Φτιάχνεις μπαλίτσες με τον κιμά ή σουτζουκάκια και έπειτα τα βουτάς στο αλεύρι. Τινάζεις το περιττό αλεύρι και τηγανίζεις σε ζεστό καλαμποκέλαιο μέχρι να ροδίσουν.
Μπορείς να τα σερβίρεις με μια σάλτσα της επιλογής σου, με σαλάτα, μέσα σε κρέπες ή τορτίγιες ή πάνω σε πίτσα.
Επίσης το ίδιο μείγμα μπορείς να το κάνεις ρολό και να το γεμίσεις με κασέρι ή φέτα, ζαμπόν ή μπέικον και να το ψήσεις στους 170 για 1 ώρα. Το αποτέλεσμα θα είναι πεντανόστιμο.
Μπορείς να δεις εδώ Εύκολη συνταγή για κεφτεδάκια από κολοκύθι!
Αυτή η συνταγή για τα πιο νόστιμα και αφράτα κεφτεδάκια είναι εύκολη και γρήγορη και υπόσχεται τέλεια και αφράτα κεφτεδάκια κάθε στιγμή της ημέρας.