papaya

Φωτογραφίες που πρέπει να τραβήξεις για το Instagram σου φέτος το καλοκαίρι

by Markella D.

Μπήκε το καλοκαίρι, θα πας διακοπές και είσαι ενθουσιασμένη να ανυπομονείς να δείξεις στους followers σου πόσο όμορφα περνάς; Σε καταλαβαίνω απόλυτα, φίλη μου! Σήμερα θα σε βοηθήσω να τραβήξεις τις πιο όμορφες φωτογραφίες για τον λογαριασμό σου στο Instagram! Πάμε να ξεκινήσουμε;

Πιο κάτω σου έχω βρει μερικές πολύ όμορφες προτάσεις για εντυπωσιακές φωτογραφίες, που θα τραβήξουν το ενδιαφέρων των ακολούθων σου. Ρίξε μια ματιά στις εικόνες, πάρε ιδέες και προσπάθησε να δημιουργήσεις αντίστοιχες φωτογραφίες, προσαρμοσμένες στις δικές σου προτιμήσεις. Σκρόλαρε μέχρι το τέλος του άρθρου και δώσε προσοχή στις συμβουλές που σου άφησα κάτω από κάθε πρόταση!

Καλοκαιρινές φωτογραφίες που μπορείς να τραβήξεις για το Instagram σου

Βγάλε φωτογραφίες με φρούτα για τον λογαριασμό σου στο Instagram

fruit beach fruit mango fruit orange fruits

Μία πολύ Instagrammable στιγμή είναι η ώρα που θα τρως το φρούτο σου στην παραλία! Ζήτησε από την κολλητή σου να σε βγάλει μία κοντινή φωτογραφία την ώρα που εσύ θα απολαμβάνεις το φρούτο σου. Ο ήλιος σε συνδυασμό με τον αέρα που θα ανακατεύει τα μαλλιά σου, θα δημιουργήσουν την πιο όμορφη φωτογραφία για τον λογαριασμό σου. Διάλεξε τροπικά φρούτα, όπως για παράδειγμα μάνγκο, παπάγια, γκρέιπφρουτ ή ανανά. Εάν δεν επιθυμείς να φανεί το πρόσωπό σου, απλά τράβηξε μία όμορφη φωτογραφία του φρούτου κοντά στο μαγιό σου, για έξτρα καλοκαιρινή διάθεση!

Τράβηξε μια φωτογραφία την ώρα που διαβάζεις ένα βιβλίο στην παραλία

book book beach books book summer

Γιατί να μη δείξεις στους διαδικτυακούς σου φίλους τί βιβλίο διαβάζεις φέτος το καλοκαίρι; Πες στη φίλη ή το αγόρι σου κάποια στιγμή που δε θα κοιτάς να σε τραβήξει μια φωτογραφία ενώ διαβάζεις το βιβλίο σου ξαπλωμένη στην άμμο. Θα έχεις μια υπέροχη φωτογραφία για να αναρτήσεις και θα είναι αυθόρμητη και αληθινή. Σου συστήνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσεις, διότι αξίζει να προσθέσεις ένα τέτοιο στιγμιότυπο στα stories σου! Τσέκαρε επίσης τα 4 βιβλία που θα σου αλλάξουν την ζωή – Βιβλία αυτοβελτίωσης.

Παίξε με τις φυσικές σκιές και πόζες

σκιά σκιά δέντρου σκιές σκιές φοίνικες

Το καλοκαίρι ο ήλιος είναι πολύ δυνατός και όταν χτυπάει αντικείμενα, εκείνα δημιουργούν πολύ όμορφες σκιές. Γιατί να μην εκμεταλλευτείς κάτι τέτοιο; Ξάπλωσε κάτω από την σκιά ενός φοίνικα ή ενός κλαριού που δημιούργησε όμορφη ατμόσφαιρα από τον ήλιο. Παίξε και αυτοσχεδίασε με τις πόζες σου και βγάλε μία πολύ trendy pic για το Instagram με το αγαπημένο σου μαγιό. Μπορώ να σου εγγυηθώ ότι τα like buttons θα πάρουν φωτιά! Αξίζει να το δοκιμάσεις!

Βγάλε φωτογραφία με το παγωτό σου για τα stories

ice cream ice cream γρανίτα ice cream photo ice cream summer

Καλοκαίρι σημαίνει καλοπέραση, χαλαρότητα και ωραία δροσερά σνακ! Τί σημαίνει αυτό; Ότι το παγωτό σου είναι η καλύτερη φωτογραφία για τον λογαριασμό σου. Τράβηξε μία πολύ παιχνιδιάρικη φωτογραφία με εσένα να τρως το παγωτό σου αυθόρμητα. Εναλλακτικά, ανάρτησε μία εικόνα με μόνο το παγωτό και πίσω το εξωτικό τοπίο στο οποίο βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή. Με αυτό τον τρόπο, θα δείξεις στους ακολούθους σου πού ακριβώς βρίσκεσαι και πόσο ωραία περνάς, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές! Μπορείς επίσης, να βγάλεις μία φωτογραφία όταν θα περπατάς κάποια στιγμή και θα κρατάς το παγωτό στο χέρι σε κάποια πλατεία. Να θυμάσαι, οι φυσικές στιγμές είναι αυτές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και προωθούνται στα σόσιαλ!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts