drinking water

Tips που θα σε βοηθήσουν να ξεφορτωθείς πιο εύκολα τα κιλά που σε ταλαιπωρούν

by Markella D.

Κόλλησες στο ίδιο νούμερο στην ζυγαριά; Θέλεις πολύ να χάσεις αυτά τα κιλά που σε ταλαιπωρούν, αλλά δοκίμασες τα πάντα και δεν δουλεύει τίποτα; Σε καταλαβαίνω απόλυτα, διότι έχω περάσει κι εγώ αυτή τη φάση αρκετές φορές, έτσι σήμερα θα σε βοηθήσω δίνοντας σου μερικές απλές συμβουλές.

Πιο κάτω θα βρεις τα δικά μου tips, για το πώς να ξεφορτωθείς πιο εύκολα τα κιλά που σε ταλαιπωρούν και δεν λένε να φύγουν με τίποτα. Ρίξε μια ματιά στις προτάσεις μου και προσπάθησε να υιοθετήσεις όσες περισσότερες από αυτές μπορείς. Ξεκίνησε να τις εφαρμόζεις και ακόμα καλύτερα, κάνε τις τρόπο ζωής, για να δεις την ζυγαριά σου να πέφτει. Πάμε να ξεκινήσουμε;

Πώς θα χάσεις ευκολότερα τα κιλά που σε ταλαιπωρούν;

Πιες περισσότερο νερό

drinking water

Το νερό είναι απαραίτητο στην διατροφή σου, αν επιθυμείς να ξεφορτωθείς κάποια επίμονα κιλά! Πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσεις να πίνεις όσο περισσότερα υγρά μπορείς και να τρέφεσαι με φρούτα και λαχανικά, τα οποία είναι άκρως ενυδατικά. Μπορείς να πιείς νερό με ανθρακικό, τσάι και καφέ, όμως απόφυγε τα αναψυκτικά με ζάχαρη! Βάλε στις σαλάτες σου αγγούρι και ντομάτες και φάε καρπούζι. Όλα αυτά περιέχουν πολύ νερό, το οποίο θα ενυδατώσει τον οργανισμός σου και θα σε βοηθήσουν πολύ στην κατακράτηση υγρών.

Κάνε αερόβια άσκηση πάνω από 20 λεπτά

gym

Η αερόβια άσκηση είναι η σημαντικότερη για να χάσεις τα κιλά που θέλεις. Εστίασε στο να τρέχεις ελαφρώς και εάν δεν μπορείς, καλύτερα περπάτησε. Καλό θα ήταν να κάνεις αερόβια άσκηση πάνω από 20 λεπτά, γιατί μετά από αυτό το χρονικό διάστημα ξεκινάει ο οργανισμός να καίει. Πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσεις μία αερόβια δραστηριότητα και θα δεις τα κιλά σου να χάνονται πολύ γρήγορα! Τσέκαρε επίσης 5 απλές ασκήσεις που καίνε πολλές θερμίδες!

Απόφυγε τη ζάχαρη για απώλεια βάρους

ζάχαρη

Η ζάχαρη είναι κάτι το οποίο όλοι αγαπάμε, αφού μας αρέσει πολύ να καταναλώνουμε γλυκά, αναψυκτικά κ.α. Το θέμα είναι πως η ζάχαρη μπλοκάρει τον οργανισμό και δεν τον βοηθάει καθόλου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αποφεύγεις όσο πιο πολύ μπορείς την ζάχαρη σε κάθε της μορφή. Προτίμησε φρούτα και μέλι, δηλαδή φυσικά σάκχαρα και τις φορές που νιώθεις ότι θέλεις κάτι γλυκό, εκμεταλλεύσου τα γλυκαντικά και τα γλυκά χωρίς ζάχαρη του εμπορίου. Εννοείται πως μία στο τόσο μπορείς να τρως και το γλυκάκι σου, όχι όμως καθημερινά και τακτικά.

Ένταξε στην διατροφή σου το μπρόκολο για να χάσεις κιλά

brocoli

Κατέβασε τη ζυγαριά σου με μπρόκολο! Το μπρόκολο βοηθάει σε μεγάλο βαθμό στην απώλεια βάρους! Δημιουργεί μεγάλο κορεσμό και εκτός από αυτό, σου προσφέρει βιταμίνες και θρεπτικές ουσίες που δε θα τις βρεις σε άλλο λαχανικό. Βράσε λίγο μπρόκολο και βάλε το ως συνοδευτικό δίπλα από το κυρίως γεύμα σου. Σε περίπτωση που θέλεις να αποφύγεις πολλές διαδικασίες καθαρισμού και πλυσίματος, απλά αγόρασε κατεψυγμένα του εμπορίου. Βοήθησε τον εαυτό σου με κάθε τρόπο!

Να κοιμάσαι αρκετά και να ρυθμίσεις ορθά τον ύπνο σου

sleeping

Όταν δεν κοιμάσαι σωστά, ολόκληρος ο οργανισμός σου και ο μεταβολισμός σου διαταράζεται! Όταν κοιμάσαι καθημερινά η ώρα 4 το πρωί και ξυπνάς 12 το μεσημέρι, δεν βοηθάς καθόλου τον οργανισμό σου να ακολουθήσει ένα φυσιολογικό πρόγραμμα. Ξυπνάς αργά και πρέπει να ξεκινήσεις την μέρα σου στα μισά της, παραλείποντας γεύματα ή ακόμα και μεταφέροντάς τα πιο αργά στο πρόγραμμα. Σε περίπτωση πάλι που δεν ξυπνάς αργά, αλλά ξενυχτάς, σημαίνει ότι δεν ξεκουράζεσαι αρκετά και αυτό πάλι δημιουργεί θέμα τόσο στον οργανισμό σου, όσο και στην ενέργεια που χάνεις και άρα δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στην καθημερινότητα, κουράζεσαι ακόμα περισσότερο και ταλαιπωρείσαι!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts