idees gia fthinopwrina nyxia

Ιδέες για φθινοπωρινά νύχια

by Stella A.

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που όλα γύρω μας αλλάζουν χρώματα και η ατμόσφαιρα γίνεται όλο πιο ζεστή και cozy. Τώρα λοιπόν είναι και η κατάλληλη ευκαιρία να αποτυπώσεις την ζεστή ατμόσφαιρα της εποχής και στα νύχια σου.

Εδώ όμως έρχεται το αιώνιο ερώτημα: τι νύχια να κάνεις; Σήμερα έχω συγκεντρώσει τις πιο όμορφες ιδέες για φθινοπωρινό μανικιούρ που βρήκα και είμαι σίγουρη πως μία από αυτές θα σου κλέψει την καρδιά.

Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις για να ανακαλύψεις το δικό σου αγαπημένο σχέδιο.

1. Νύχια με σχέδιο ταρταρούγα

kafe nyxia me sxedio tartarouga mpornto nyxia me sxedio tartarouga nyxia tartarouga tortoise nyxia

Ίσως το δικό μου πιο αγαπημένο φθινοπωρινό σχέδιο στα νύχια είναι αυτό της ταρταρούγας. Τα καφέ χρώματα ταιριάζουν τέλεια με τα χρώματα του φθινοπώρου και είναι ένα σχέδιο εύκολα προσαρμόσιμο σε όλα τα μήκη νυχιών και στυλ.

Κάνε όλα σου τα νύχια με σχέδιο ταρταρούγα ή άφησε κάποια με ένα απλό χρώμα ή ακόμα και με γαλλικό. Όπως και να’χει, είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις το αποτέλεσμα.

2. Γαλλικό με καφέ αποχρώσεις

diplo kafe galliko kafe galliko galliko me ghines apoxrwseis

Έχουμε δει το κλασικό γαλλικό μανικιούρ φέτος να κυκλοφορεί με διάφορα χρώματα ανά τις εποχές. Το φθινόπωρο λοιπόν του δίνουμε μία πιο ζεστή πινελιά με καφέ αποχρώσεις.

5 μοναδικά σχέδια για γαλλικό μανικιούρ!

Διάλεξε ένα χρώμα για όλα σου τα νύχια ή παίξε με τις αποχρώσεις και κάνε κάθε νύχι ένα διαφορετικό χρώμα. Μπορείς ακόμα να προσθέσεις διπλές γραμμές στο γαλλικό για μία ακόμα πιο σύγχρονη εμφάνιση.

Οι επιλογές είναι αμέτρητες και μπορείς πραγματικά να μεταμορφώσεις το κλασικό αυτό σχέδιο σε κάτι που σε εκφράζει απόλυτα.

3. Κλασσικά μπορντό νύχια

mpornto amygdalwta nyxia mpornto nyxia konta mpornto nyxia mpornto nyxia diafora

Τα μπορντό απλά νύχια, η απόλυτη επιλογή για τους χειμερινούς μήνες έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και αυτό το φθινόπωρο. Το βαθύ πλούσιο χρώμα του κόκκινου αποπνέει κομψότητα και δυναμισμό και είναι η τέλεια επιλογή για κάθε περίσταση και για όλες τις γυναίκες.

΄Ολα τα trends στα χρώματα των νυχιών για το 2024!

Είτε τα νύχια σου είναι κοντά, είτε μακριά, είτε τετράγωνα, είτε οβάλ, ένα μπορντό χρώμα θα τα αναδείξει και θα τους ταιριάζει τέλεια.

4. Περλέ γαλακτερά νύχια

nyxia me perle finirisma perle galaktero galaktera nyxia me perla

Όλες γνωρίζουμε πόσο μεγάλη τάση ήταν τα γαλακτερά νύχια φέτος. Το καλοκαίρι τα είδαμε σε παστέλ και χαρούμενα χρώματα αλλά το φθινόπωρο βλέπουμε περλέ φινιρίσματα σε γαλακτερές βάσεις που αφήνουν το νύχι να φαίνεται κομψό και φυσικό.

5 μανικιούρ που δείχνουν τέλεια σε κοντά νύχια!

Εάν είσαι από εμάς που προτιμάμε τα απλά και ήσυχα σχέδια στα νύχια μας, τότε τα περλέ γαλακτερά νύχια είναι μία ιδέα θα σου πρότεινα να σκεφτείς σοβαρά για το επόμενο ραντεβού νυχιών σου.

3. Σχέδια με γήινες αποχρώσεις

nyxia me kafe sxedia nyxia me sxedia

Τα σχέδια σε σχήματα λουλουδιών και με γραμμικές και γεωμετρικές λεπτομέρειες είναι πολύ δημοφιλής επιλογή για φέτος το φθινόπωρο. Για να ταιριάξουν τέλεια με την εποχή, επέλεξε γήινες αποχρώσεις για τα σχέδια σου όπως είναι το καφέ, το χακί ή το πορτοκαλί.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts