fthinoporina nihia

5 Ιδιαίτερες ιδέες για φθινοπωρινά νύχια

by Christiana M.

Έχεις βαρεθεί συνέχεια τα ίδια μονότονα νύχια; Αν σιχαίνεσαι την μονοχρωμία και τον μινιμαλισμό, σου έχω κάποιες πολύ ξεχωριστές ιδέες μανικιούρ για να πιο όμορφα φθινοπωρινά νύχια! Κλείσε αμέσως ραντεβού στη νυχού σου γιατί αυτά που θα σου δείξω θα τα ερωτευτείς!

Φθινοπωρινά νύχια σε πολύχρωμες αποχρώσεις

monohroma nixiaportokali nixiamonohroma nixia

polixroma nihakia

Εμπνεύσου από τα χρώματα του φθινοπώρου και ζήτησε ένα πολύχρωμο μανικιούρ σε ζεστές αποχρώσεις: πορτοκαλί, χρυσό και καφέ είναι μόνο μερικά από τα χρώματα που πρέπει να συνδυάσεις. Το συγκεκριμένο μανικιούρ δεν εμπεριέχει σχέδια, οπότε είναι τέλειο και για εσένα που δεν σου αρέσουν τα μακριά νύχια. Είναι κάτι πολύ απλό και γρήγορο, τέλειο για τη δουλειά όσο και για τις βραδινές σου εξόδους. Διάλεξε 3-4 ζεστά χρώματα που σου αρέσουν, και συνδύασέ τα όλα μαζί για ένα πολύ γλυκό αποτέλεσμα. Μοναδικά χρώματα για νύχια που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος το φθινόπωρο

Δώσε στα νύχια σου τον ουρανό και τα άστρα (κυριολεκτικά)

nixia asterakianixia asterakia

nihia asterakia

nihia asteria

Ορίστε μία από τις αγαπημένες μου ιδέες για φθινοπωρινά νύχια, για όποτε ξεμένω από ιδέες και δεν ξέρω τι να κάνω. Αυτό το πολύ απλό, αλλά κομψό μανικιούρ, είναι τέλειο για κάθε περίσταση. Μπορείς να διαλέξεις για βάση όποιο χρώμα θέλεις, αλλά θα σου πρότεινα κάτι ανοιχτό και ζεστό, όπως ροζ ή nude, καθώς και παλ αποχρώσεις. Συνδύασε τα με χρυσές λεπτομέρειες και σχέδια, για να χαρίσεις στα νύχια σου την απόλυτη μαγεία! Αυτά τα πολύ μαγικά σχεδιάκια ταιριάζουν σε νύχια κάθε μήκους. Και αν θες να πας αυτό το στυλ ακόμα παραπέρα, θα σου πρότεινα να συνδύαζες αυτό το μανικιούρ με χρυσά κοσμήματα, όπως για παράδειγμα με πολλά χρυσά λεπτά δαχτυλιδάκια, και χρυσά σκουλαρίκια.

Φθινοπωρινά νύχια με μαύρο και πορτοκαλί

halloween nixia mavra portokali nixia

nixia mavra kai portokali

nixia halloween

Ακόμα και αν δεν είσαι μεγάλη φαν του Χάλογουιν, αυτές οι ιδέες μανικιούρ είναι τέλειες για σένα που δεν θέλεις κάτι πολύ υπερβολικό. Αν δεν θέλεις να μπλέξεις πολλά χρώματα, τότε σου προτείνω να συνδυάσεις μαύρο με πορτοκαλί. Πρόκειται για συνδυασμό που αποπνέει Χάλογουιν, χωρίς να γίνεται πολύ εμφανής. Μπορείς να τα αφήσεις σκέτα ή να προσθέσεις μικρά σχέδια όπως βούλες, αστεράκια και, γιατί όχι, κολοκύθες! Μια άλλη πολύ κομψή επιλογή, για εσένα που θες κάτι που να μην τραβάει την προσοχή, είναι ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ, με την διαφορά ότι θα ζητήσεις μαύρη και πορτοκαλί γραμμή, αντί για άσπρη. Έτσι είσαι εντός θέματος, χωρίς όμως να είσαι “too much” και να το βαρεθείς.  Εγώ τα συγκεκριμένα πάντως τα ερωτεύτηκα!

Νύχια με μικρά μανιταράκια!

nixia manitaria nixia manitarakia nixia fthinoporo fthinoporina nixia

Ίσως η αγαπημένη μου ιδέα για φθινοπωρινά νύχια: νύχια διάφανα ή με χρώμα, γεμάτα με όμορφα μανιταράκια. Θα σου πρότεινα σκούρο πράσινο ή λαδί ως βάση, για την τέλεια αντίθεση με το κόκκινο! Είναι ένα πολύ εύκολο σχέδιο που μπορείς να κάνεις ακόμα και μόνη σου στο σπίτι, με άσπρο / κόκκινο μανό και οδοντογλυφίδα για τις λεπτομέρειες. Τι περιμένεις λοιπόν; Αν ψάχνεις άλλες ιδέες για εύκολα νύχια στο σπίτι, δες εδώ! 10 ιδέες για εύκολα νύχια στο σπίτι!

Φθινοπωρινά φύλλα και glitter!

glitter nixianixia me glitternihia glitter

Και για εσένα που ψάχνεις κάτι πιο φανταχτερό, εδώ σε έχω. Δώσε άλλη λάμψη στα νύχια σου με λίγη χρυσόσκονη! Και γιατί όχι, εμπνεύσου από την φύση και πρόσθεσε μικρά φυλλαράκια σε πορτοκαλί και καφέ αποχρώσεις, για το απόλυτο φθινοπωρινό μανικιούρ! Παίξε με μωβ, καφέ και χρυσά γκλίτερ, και είμαι σίγουρα ότι θα γίνει το αγαπημένο σου φθινοπωρινό μανικιούρ.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts