idees gia kouremata se konta mallia

Ιδέες για κουρέματα σε κοντά μαλλιά

by Stella A.

Ψάχνεις για ανανέωση και σκέφτεσαι να τολμήσεις ένα κούρεμα σε κοντά μαλλιά; Είσαι στο σωστό μέρος!

Από το κλασικό pixie μέχρι το μοντέρνο καρέ, οι επιλογές είναι αμέτρητες και μπορούν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου με μοναδικό τρόπο.

6 κουρέματα που κολακεύουν απίστευτα το στρογγυλό πρόσωπο

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα δούμε τις καλύτερες ιδέες για κουρέματα σε κοντά μαλλιά που θα σε κάνουν να νιώθεις και να δείχνεις ανανεωμένη και υπέροχη.

1. 90s Μακρύ καρέ

kare jennifer aniston makry kare hailey bieber kare jennifer aniston filarakia 90s makry kare

Φαντάσου το μακρύ καρέ της Jennifer Aniston στα Φιλαράκια. Το κούρεμα αυτό είναι μία μοντέρνα εκδοχή του κλασικού καρέ καθώς είναι αρκετά μακρύ για να το πιάσεις πίσω ή να το βάλεις πίσω από τα αυτιά αλλά και αρκετά κοντό για να είναι εύκολα διαχειρίσιμο και στυλάτο.

Κομψές ιδέες για ένα μακρύ καρέ κούρεμα!

2. Pixie κούρεμα με χωρίστρα στο πλάι

konta mallia me xwristra sto plai pixie konto kourema pixie kourema me xwristra pixie kourema se kokkina mallia

Για ένα πιο κοντό κούρεμα, το pixie είναι ιδανικό. Έχει πάρει το όνομά του από το κούρεμα της Τίνκερμπελ ακριβώς γιατί είναι πολύ θηλυκό και νεανικό. Για να το πετύχεις, ζήτα από τον κομμωτή σου κοντά μαλλιά στο πλάι και πίσω με λίγο πιο μακριά στο πάνω μέρος του κεφαλιού για να μπορέσεις να το βάζεις στο πλάι.

10 κουρέματα για κοντά μαλλιά που θα κυριαρχήσουνε φέτος!

3. Ασύμμετρο καρέ

ksantho asymmetro kare ksantho kare mesaiou mhkous asymmetro kare se konta mallia asymmetro kare

Για μία τολμηρή εμφάνιση, το ασύμμετρο καρέ είναι η ιδανική λύση. Είτε μιλάμε για ασύμμετρο καρέ με μία μεριά πιο μακριά είτε για καρέ που το πίσω μέρος των μαλλιών είναι μακρύτερο, το ασύμμετρο καρέ φέρνει μία φρέσκια και διαφορετική πνοή στο κλασικό κούρεμα.

4. Γαλλικό καρέ

kare se kastana mallia kastana konta mallia galliko kare me afeleies French bob me afeleies

Το γαλλικό καρέ είναι το κούρεμα που φαντάζεσαι να έχει μία νέα Γαλλίδα. Κοντό κούρεμα μέχρι το σαγόνι με υφές και ελαφριά καμπύλη. Είναι εύκολο στη συντήρηση και ιδανικό για διάφορους τύπους προσώπων και περιστάσεις.

Κοντό καρέ: σε ποιες γυναίκες ταιριάζει;

5. Κλασικό pixie

konto gynaikeio kourema konto kourema pixie konto pixie kourema se kastana mallia

Το κλασικό κούρεμα pixie είναι εξαιρετικά cool και φρέσκο. Το βλέπουμε να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο το 2024 με πολλές διασημότητες να το φοράνε.

6. Μίξη pixie με καρέ

konto filaristo gynaikeio kourema konto gynaikeio kourema ksantha mallia konto gynaikeio kourema se ksantha mallia konto kare konto kare kourema se ksantha mallia

Το κούρεμα αυτό, γνωστό και ως bixie, είναι ένας συνδυασμός του pixie κουρέματος με το αγαπημένο καρέ. Είναι για εσένα που προσπαθείς να μακρύνεις το κοντό κούρεμά σου και δεν ξέρεις πώς να κουρέψεις τα μαλλιά σου για να κάθονται σωστά. Είναι για όσες θέλουν ένα πολυεπίπεδο κοντό και ταυτόχρονα κομψό κούρεμα.

7. Καρέ μεσαίου μήκους

kare mesaiou mhkous kare mesaiou mhkous se kastana mallia

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το μεσαίου μήκους καρέ είναι μία από τις μεγαλύτερες ανερχόμενες τάσεις στα κοντά μαλλιά. Δίνει φυσική κίνηση και φαίνεται πιο γεμάτο από το κλασικό καρέ, κάτι που το κάνει ιδανικό για πιο λεπτά μαλλιά, κάνοντας τα να φαίνονται πιο πυκνά. Για να το πετύχεις, ζήτα από τον κομμωτή σου να κόψει τα μαλλιά σου λίγο πάνω από τους ώμους.

8. Μακρύ καρέ με άκρες προς τα έξω

kare hailey bieber makry kare kokkina mallia makry kare gynaika

Πάμε τώρα σε μία ακόμα πιο τολμηρή και διαφορετική εκδοχή του καρέ, το καρέ με τις άκρες προς τα έξω. ‘Ένα κούρεμα που είναι αριστοκρατικό και θυμίζει παλιές εποχές. Για να λειτουργήσει και να μπορέσεις να το πετύχεις πρέπει τα μαλλιά σου να είναι λίγο πάνω από τους ώμους και μεσαίας έως πυκνής υφής.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts