makria mallia hacks

5 Hacks για να μακρύνεις τα μαλλιά σου εύκολα και γρήγορα

by Venia L.

Θες και εσύ να μακρύνεις τα μαλλιά σου με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο; Αν αυτό ισχύει είναι η τυχερή σου μέρα μιας και παρακάτω θα σου δείξω 5 πολύ βασικά μυστικά για να έχεις μακριά μαλλιά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μην ξεχνάς, πως πολλές γυναίκες παιδεύονται για να μακρύνουν τα μαλλιά τους για αρκετούς μήνες μπορεί ακόμη και χρόνια!

Αν και εσύ ανήκεις σε αυτή την περίπτωση, μην ανησυχείς! Εδώ θα βρεις όλα τα tips που χρειάζεται να γνωρίζεις για να έχεις υγιή μακριά και δυνατά μαλλιά σε χρόνο ρεκόρ! Θες να μάθεις περισσότερα; Δες εδώ αναλυτικά, τα 5 hacks για να μακρύνεις τα μαλλιά σου εύκολα και γρήγορα!

Πως να μακρύνεις τα μαλλιά σου με γρήγορο τρόπο

 

1. Σταμάτα να χρησιμοποιείς θερμότητα για υγιή και δυνατά μαλλιά

thermotita gia mallia

Ξεκινάμε με ένα ένα tip που είμαι σίγουρη ότι ακούς συνέχεια από τους ειδικούς. Δυστυχώς ωστόσο, είναι αλήθεια! Η θερμότητα για εσένα που θες γρήγορα να μακρύνεις τα μαλλιά σου είναι τουλάχιστον απαγορευτική! Πραγματικά, το να χρησιμοποιείς καθημερινά πιστολάκι μαλλιών ή ισιωτική κάνει μεγαλύτερο κακό στα μαλλιά σου από ότι φαντάζεσαι. Για ένα υγιή μαλλί λοιπόν, χωρίς σπασίματα και καταστραμμένες άκρες η θερμότητα είναι εχθρός σου! Μα θα μου πεις καλά τα λες στην θεωρία στην πράξη πως θα στεγνώνω και θα έχω περιποιημένο μαλλί; Σου έχω λύση και για αυτό, μιας και υπάρχουν αρκετοί τρόποι styling χωρίς θερμότητα. Δες εδώ για να μάθεις: Ιδέες για χτενίσματα χωρίς θερμότητα

2. Μείωσε τις ημέρες που λούζεις τα μαλλιά σου

lousimo malliwn

Για το επόμενο tip θα μου πεις όλα και όλα αλλά αυτό δεν γίνεται! Κι όμως να που γίνεται! Για να έχεις υγιή και μακριά μαλλιά σε σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει κάπως να μειώσεις το καθημερινό σου λούσιμο. Ξέρω ότι θες καθημερινά φρέσκα και μυρωδάτα μαλλιά αλλά η καθημερινή πλύση καταστρέφει τα φυσικά έλαια των μαλλιών σου και αφυδατώνει την τρίχα. Μπορείς να βρεις εναλλακτικές λύσεις όπως είναι το dry shampoo! Δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες: 6 Μυστικά για να μειώσεις τη λιπαρότητα στα μαλλιά σου! 

3. Χρησιμοποίησε οπωσδήποτε λαδάκια μαλλιών- Συμβουλές για υγιή μαλλιά

ladi gia ta mallia

Πάμε τώρα σε μια συμβουλή σχετικά με το τι πρέπει να κάνεις! Τα λαδάκια μαλλιών με φυσικά συστατικά μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν τα μαλλιά σου σε πολλούς τομείς. Σίγουρα ωστόσο, μπορούν να σε κάνουν να έχεις μακριά και δυνατά μαλλιά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μερικά λαδάκια μαλλιών με φυσικά συστατικά είναι το καστορέλαιο, το jojoba, το moroccan oil και άλλα. Με την συστηματική χρήση θα δεις επίσης πως θα έχεις και απαλά μεταξένια μαλλιά. Δες και εδώ: 4 Θαυματουργά λαδάκια για θεραπεία μαλλιών!

4. Αντικατέστησε τα λαστιχάκια μαλλιών με hair clips

hair clip

Άλλο ένα μυστικό που θα σου μάθω για μακριά μαλλιά γρήγορα και εύκολα, είναι το να μην χρησιμοποιείς λαστιχάκια. Τα λαστιχάκια μαλλιών είναι τέλεια λύση για να κάνεις διάφορα χτενίσματα στα μαλλιά σου όπως κοτσίδες ή και κότσους ωστόσο καταστρέφουν και σπάνε την τρίχα κάτι που δεν θέλουμε. Αντί αυτού χρησιμοποίησε hair clips ή τα λεγόμενα κλάμερ μαλλιών! Ρίξε μια ματιά και εδώ: Κλάμερ: το απόλυτο αξεσουάρ μαλλιών & πως να το φορέσεις 

5. Προσπάθησε να μην βάφεις τόσο συχνά τα μαλλιά σου

vafi malliwn

Τέλος, σου προτείνω για ένα μικρό χρονικό διάστημα να σταματήσεις να βάφεις τα μαλλιά σου. Ξέρω πως και αυτό είναι αδύνατον αλλά αν έχεις πάρει απόφαση ότι θες να μακρύνεις το μαλλί σου, πρέπει να σταματήσεις για λίγο καιρό να χρησιμοποιείς βαφές. Γνωρίζεις εξάλλου, πως οι βαφές έχουν χημικά τα οποία βλάπτουν την ποιότητα των μαλλιών σου και τα καθυστερούν από το να μακρύνουν! Δες επίσης: 6 Tips για υγιή, μακριά μαλλιά! 

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts