fthinopwrina diakosmhtika idees

4 Διακοσμητικά για ένα cozy σπίτι το Φθινόπωρο

by Venia L.

Το Φθινόπωρο είναι εδώ και σίγουρα και εσύ θα θες να έχεις την απόλυτη Φθινοπωρινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου. Για αυτό τον λόγο είμαι εδώ σήμερα, για να σε βοηθήσω να βρεις τα κατάλληλα διακοσμητικά είδη σπιτιού για έχεις την πιο cozy ατμόσφαιρα! Ναι καλά είδες, παρακάτω θα βρεις τα πάντα σε decor για το σπίτι και ό,τι χρειάζεσαι για φέτος το Φθινόπωρο. Μην ξεχνάς πως το να ζεις σε ένα άνετο και χαλαρό σπίτι βοηθάει αρκετά και την ψυχολογία σου και σε ηρεμεί!

Έχω βρει για εσένα λοιπόν, διακοσμητικά για όλα τα γούστα που μπορείς πολύ εύκολα να τα κάνεις δικά σου ή ακόμα καλύτερα αν τα έχεις ήδη να τα βάλεις σε κάθε μεριά του σπιτιού. Είσαι έτοιμη λοιπόν, να δεις πως θα χτίσεις την πιο χαλαρή ατμόσφαιρα για την Φθινοπωρινή περίοδο; Αν ναι, τότε δες παρακάτω αναλυτικά, τα 4 διακοσμητικά για ένα cozy σπίτι το Φθινόπωρο!

Διακοσμητικά είδη για τέλεια Φθινοπωρινή ατμόσφαιρα

 

1. Αληθινά λουλούδια σε βάζο- Φθινοπωρινή διακόσμηση

decor louloudi decor spitiou idees decor spitiou diakosmhsh me louloudia louloudia decor

Ξεκινάμε με μια υπέροχη ιδέα για να διακοσμήσεις τόσο το σαλόνι σου όσο και τα άλλα μέρη του σπιτιού. Αυτό δεν είναι άλλο από τα λουλούδια, πραγματικά τα λουλούδια μέσα στο σπίτι μπορούν να σε χαλαρώσουν, να σε κάνουν να νιώσεις άνετα αλλά και να σου φτιάξουν την διάθεση. Εγώ πάντα φροντίζω όσο μπορώ να παίρνω φρέσκα λουλούδια εποχής για τα βάζα μου, ωστόσο όταν δεν μπορώ διακοσμώ και με ψεύτικα φυτά! Δες και εδώ μερικές ιδέες: 4 Φθινοπωρινές τάσεις διακόσμησης για το σπίτι που θα λατρέψεις

2. Βάλε χρυσές πινελιές στα διακοσμητικά που επιλέγεις

gold diakosmhsh saloni gold saloni spiti diakosmhsh idees saloni diakosmhsh spitiou

Ένα άλλο υπέροχο διακοσμητικό που μπορείς να διαλέξεις είναι τα χρυσά αντικείμενα για το σαλόνι ή την κουζίνα σου. Για παράδειγμα μπορείς να διακοσμήσεις τα τραπεζάκια σαλονιού όπως βλέπεις και παραπάνω. Οι χρυσές λεπτομέρειες, “ζεσταίνουν” τον χώρο και δίνουν ένα πιο vintage ύφος που χρειάζεται το Φθινόπωρο. Πάρε ιδέες για διακόσμηση και εδώ: 5 Ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο σαλόνι!

Διακοσμητικά για υπέροχη Φθινοπωρινή ατμόσφαιρα στο σπίτι

3. Κεριά με σχέδια- Εντυπωσιακά κεριά

keri se sxedio diakosmhsh me keria spiti diakosmhsh ideas keria

Νομίζω πως και εσύ η ίδια γνωρίζεις πως δεν υφίσταται Φθινόπωρο χωρίς κεριά. Θεωρώ πως είναι ένα απαραίτητο διακοσμητικό για το σπίτι σου που θα σου χαρίσει απλόχερα χαλάρωση και ηρεμία. Εγώ βέβαια σήμερα σου προτείνω μια τσαχπινιά! Βρες στην αγορά διακοσμητικά κεριά με σχέδια τα οποία δείχνουν εντυπωσιακά στο μάτι και είναι τέλεια για ομορφύνεις τον χώρο του σπιτιού! Δες επίσης και εδώ: Ιδέες διακόσμησης για ένα cozy φθινοπωρινό σαλόνι

4. Πρόσθεσε μαξιλάρια ή ριχτάρια σε βελουτέ ύφασμα

diakosmhsh spitiou idees diakosmhsh spitiou velvet decor velvet kourtines velvet decor krevatiou

Τέλος ανεπιφύλαχτα σου συνιστώ να προμηθευτείς ή αν έχεις ήδη να διακοσμήσεις το σαλόνι την κρεβατοκάμαρα με βελουτέ λεπτομέρειες. Τo velvet ύφασμα θα φέρει μια αναπάντεχη χαλαρότητα στον χώρο και πραγματικά θα εντυπωσιάσει. Θα βρεις σε διάφορα καταστήματα βελουτέ ριχτάρια, μαξιλάρια και άλλα πολλά που σίγουρα θα σου φανούν υπέροχα για το Φθινόπωρο. Extra tip για εσένα που θες το κάτι παραπάνω μπορείς να βρεις γούνινα χαλάκια, μαξιλαροθήκες κουβέρτες και άλλα πολλά.  Ότι και διαλέξεις ωστόσο φρόντισε να σου ταιριάζει και να το χαρείς φέτος το Φθινόπωρο! Πάρε επίσης και μερικές ιδέες εδώ: Φθινοπωρινές χρωματικές παλέτες στη διακόσμηση του σπιτιού!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts