oi kalyteres tainies gia na deis sto netflix

Οι καλύτερες ταινίες για να δεις στο Netflix

by Stella A.

Εάν ψάχνεις τι να δεις στο Netflix και έχεις χαθεί στους αμέτρητους τίτλους, σήμερα σου έχω την απάντηση αφού έψαξα και συγκέντρωσα κάποιες από τις καλύτερες ταινίες στο Netflix για το 2024 που αξίζουν τον χρόνο σου. Πώς να αποκτήσετε Netflix, Spotify και Youtube Premium -70% 

Από δυναμικά δράματα μέχρι ανάλαφρες κωμωδίες, είμαι σίγουρη ότι θα βρεις κάτι που να σου αρέσει και να σου σώσει ατέλειωτες ώρες scrolling. Ετοίμασε λοιπόν τα ποπκόρν και πάμε να ξεκινήσουμε!

1. Εκεί που τραγουδούν οι καραβίδες (Where the Crawdads Sing)

ekei pou tragoudane oi karabides ekei pou tragoudane oi karabides tainia where the crawdads sing tainia

Ξεκινάμε με μία ταινία που συνδυάζει μία ιστορία φόνου και μυστηρίου με μία δυνατή ιστορία αγάπης και που σίγουρα θα σε κρατήσει σε αγωνία σε όλη τη διάρκεια της. Βασίζεται στο μυθιστόρημα της Delia Owens και εξερευνά θέματα μοναξιάς, επιβίωσης και της δύναμης του ανθρώπινου πνεύματος.

2. Χαρισματική (Gifted)

xarismatiki tainia gifted tainia netflix gifted movie

Μία παλιά και καλή ταινία που πρόσφατα κυκλοφόρησε στο Νetflix και εάν δεν την έχεις ήδη δει, τότε πρέπει να το κάνεις. Η ταινία ακολουθεί τον Frank, που μεγαλώνει την ανιψιά του Mary και εστιάζει στο διλημμα της παιδικής ιδιοφυΐας και της ανάγκης για μία φυσιολογική ζωή. Μία τρυφερή και ενδιαφέρουσα ταινία με χιούμορ και σασπένς.

3. Ο Ιρλανδός (The Irishman)

the irishman tainia o irlandos tainia the irishman movie netflix

Ένα επικό δράμα από τον Μάρτιν Σκορτσέζε που αφηγείται τη ζωή ενός πληρωμένου δολοφόνου της μαφίας. Με βασικούς πρωταγωνιστές τον Ρobert De Niro, Al Pacino και Joe Pesci, η ταινία εμβαθύνει στην σκληρότητα της εγκληματικής ζωής, την προδοσία και την μοναξιά της γήρανσης. Oι καλύτερες σειρές Netflix που δεν πρέπει να χάσετε το 2024

4. Mε τα μάτια κλειστά (Bird Box)

me ta matia kleista netflix bird box tainia netflix bird box tainia

Tο Βird Box είναι ένα μετα-αποκαλυπτικό θρίλερ που ακολουθεί μία γυναίκα η οποία προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν κόσμο που μία αόρατη δύναμη οδηγεί τους ανθρώπους στην αυτοκτονία εάν την κοιτάξουν. Μία ταινία που εξερευνά΄την έννοια του φόβου και της μητρικής αγάπης και δημιουργεί έντονη ατμόσφαιρα αγωνίας και τρόμου.

5. H απίθανη πιθανότητα του έρωτα με τη πρώτη ματιά (Love At First Sight)

h apithani pithanothta tou erwta me th prwth matia tainia love at first sight tainia netflix love at first sight netflix

Μία ελαφριά ρομαντική κομεντί για δύο άτομα που γνωρίζονται σε μία πτήση και συνδέονται με ιδιαίτερο τρόπο. Το Love At First Sight έχει μία ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα και είναι η τέλεια ταινία για να δεις με τις φίλες σου ήταν θέλεις κάτι να σου φτιάξει τη διάθεση.

6. Το Μαύρο Βιβλίο (The Black Book)

to mauro biblio tainia netflix to mauro biblio tainia the black book tainia netflix

Ένα κοινωνικό δράμα που εξερευνά τις προκλήσεις της οικογένειας, της πίστης και της διαφθοράς. Ακολουθεί την πορεία ενός άνδρα που προσπαθεί να ξεσκεπάσει την διαφθορά της αστυνομίας, με έντονα ηθικά διλήμματα και συναισθηματική ένταση.

 

7. Η Πλατφόρμα (The Platform)

the platform tainia netflix the platform tainia h platforma tainia

Στο κέντρο μιας φυλακής υπάρχει μία πλατφόρμα με φαγητό που κατεβαίνει σταδιακά προς τα κάτω. Οι πάνω όροφοι απολαμβάνουν πλουσιοπάροχο γεύμα ενώ οι κάτω πρέπει να αρκεστούν σε ό,τι έχει απομείνει. Μία σκληρή ταινία γεμάτη εντάσεις αλληγορία για τις κοινωνικές ανισότητες, την απληστία και τη συμπεριφορά των ανθρώπων σε συνθήκες ανάγκης.

Εάν δεν την έχεις ήδη δει, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή αφού πολύ σύντομα κυκλοφορεί το sequel. Πώς να αποκτήσεις Νetflix 4k με 70% έκπτωση, με τον κωδικό “FAN” θα πάρεις μια έξτρα έκπτωση 5%.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts