foremata bsb office looks

6 Φορέματα BSB ιδανικά για φθινοπωρινά office looks

by tzinav

Το ντύσιμο στη δουλειά είναι ένας καθημερινός προβληματισμός! Ειδικά το φθινόπωρο που είναι μια μεταβατική εποχή, το να βρεις τι να φορέσεις στο γραφείο μπορεί να είναι ακόμα πιο δύσκολο. Αν έχεις όμως τα σωστά κομμάτια σίγουρα θα λυθούν τα χέρια σου. Γι’ αυτό κι εμείς εντοπίσαμε στα BSB μερικά φορέματα για φθινοπωρινά office looks που ξεχωρίζουν!

Θέλεις να είσαι κομψή αλλά και άνετη στη δουλειά; Τότε ένα φόρεμα είναι ότι πρέπει. Όχι οποιοδήποτε όμως καθώς θα πρέπει να συνδυάζει πολλά! Για να σε γλιτώσουμε από αυτή τη δύσκολη αναζήτηση ξεχωρίσαμε 6 φορέματα BSB ιδανικά για φθινοπωρινά office looks!

6 Φθινοπωρινά φορέματα για το γραφείο από τα BSB

 

1. Midi πράσινη σεμιζιέ

prasino forema midi semizie prasini balloon manikia

Σίγουρα θα λατρέψεις αυτό το φόρεμα- σεμιζιέ με το ξεχωριστό πράσινο χρώμα, το οποίο μάλιστα είναι και τάση του φετινού φθινοπώρου! Έχει midi μήκος που είναι ιδιαίτερα βολικό για τη δουλειά, V λαιμόκοψη και μανίκια που κάνουν balloon σχέδιο. Με ένα τέτοιο φόρεμα θα είσαι έτοιμη ακόμα και για ένα ποτό μετά τη δουλειά! Δες επίσης: Office Look: 4 παντελόνια γραφείου Zara που θα λατρέψεις

2. Midi boho εμπριμέ σεμιζιέ

emprime semizie boho boho semizie polyxrwmi

Ποιος είπε ότι τα φορέματα για το γραφείο πρέπει να είναι συντηρητικά και απλά; Το συγκεκριμένο midi εμπριμέ φόρεμα με την boho διάθεση είναι χαλαρό αλλά και ιδανικό για office look που ξεχωρίζουν. Κινείται σε μπεζ χρωματισμούς και έχει βολάν στη φούστα που του δίνουν κίνηση καθώς και σατέν υφή. Αν έχεις βαρεθεί τα βαρετά και αποστειρωμένα office looks αυτό το φόρεμα είναι για εσένα! Δες επίσης: 5 Πανωφόρια Zara για να βγάλεις το Φθινόπωρο

3. Ριγέ γκρι φόρεμα

rige midi forema gkri rige semizie

Ένα ακόμα φόρεμα- σεμιζιέ που θα σε βολέψει πολύ στη δουλειά είναι το συγκεκριμένο ριγέ γκρι φόρεμα σε midi μήκος. Δένει στη μέση για να κολακεύει τη σιλουέτα και έχει τσέπες στο στήθος.  Θα το έχεις για χρόνια στην γκαρνταρόμπα σου αφού είναι διαχρονικό και ευκολοφόρετο!

4. Μπορντό αμάνικο φόρεμα με βάτες

mpornto amaniko forema mpornto amaniko forema vates

Αν έχεις ένα σημαντικό meeting στο οποίο θέλεις να είσαι καλά ντυμένη ή αν γενικά σου αρέσουν τα πιο κομψά κομμάτια για το γραφείο τότε θα αγαπήσεις αυτό το midi αμάνικο φόρεμα σε μπορντό χρώμα. Οι βάτες που έχει το κάνουν ακόμα πιο στιλάτο. Κάνει ντραπέ στο στήθος, έχει σούρες στο ύψος της κοιλιάς και κανονική εφαρμογή. Δες επίσης: 3 Χρωματικοί συνδυασμοί που θα λατρέψεις για το Φθινόπωρο

5. Μακρυμάνικο μπορντό ριπ φόρεμα

mpornto forema rip mpornto mankrymaniko forema

Ένα άλλο μπορντό φόρεμα με πιο χαλαρή διάθεση είναι αυτό το midi μακρυμάνικο ριπ φόρεμα που δε θα βαρεθείς να φοράς ολόκληρο το φθινόπωρο και το χειμώνα. Έχει V λαιμόκοψη, γιακά και μανίκια που κάνουν μια ελαφριά καμπάνα.

6. Μίνι πλεκτό μαύρο φόρεμα

mavro plekto forema plekto mavo forema mini

Μπορείς άνετα να φορέσεις ένα φόρεμα πάνω από το γόνατο στο γραφείο, αρκεί να μην είναι πολύ κοντό. Το συγκεκριμένο μίνι μακρυμάνικο πλεκτό φόρεμα σε μαύρο χρώμα είναι ιδανικό για office looks και όχι μόνο! Κάνει σχέδιο κόμπου στη λαιμόκοψη και είναι ελαστικό. Αν έχεις μια σιλουέτα στην οποία δεν πέφτει πολύ κοντό τότε γιατί να μην το φορέσεις και στη δουλειά!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts